Wynn Mengumumkan Pakej Grand Prix Las Vegas F1  juta
toto

Wynn Mengumumkan Pakej Grand Prix Las Vegas F1 $1 juta

Walaupun peminat Formula 1 telah menjangkakan MGM Resorts akan mengumumkan perlumbaan dan pakej hotel yang akan datang untuk F1 Las Vegas Grand Prix dalam julat enam angka, Wynn Las Vegas telah menaikkan Pengeluaran SGP tanda harga yang tidak masuk akal itu dengan keseluruhan angka.

F1 tunai
Pakej Wynn Grand Prix Las Vegas bernilai $1 juta dan pakej resort adalah satu-satunya cara Encik dan Puan Howell dari ‘Gilligan’s Island’ akan melakukan Formula 1. (Imej: carthrottle.com)
Pengalaman All-Access Million Dollar Grand Prix Heineken Silver Las Vegas Formula 1 menyediakan kemasukan untuk sekumpulan enam orang kepada “koleksi pengaktifan F1 rasmi yang tidak tersedia di tempat lain,” menurut kenyataan bersama Wynn dan F1. Ini termasuk semua akses ke Wynn Grid Club, kawasan VVIP yang terletak dalam Paddock Club, serta acara dan pengalaman lain sepanjang hujung minggu yang disediakan oleh Las Vegas Grand Prix.

Kami telah bekerjasama dengan F1 untuk memilih pilihan eksklusif pengalaman perlumbaan premium yang memberikan peminat akses yang tiada tandingan kepada acara minggu perlumbaan, serta kemudahan bertaraf dunia Wynn,” kenyataan itu memetik Brian Gullbrants, presiden Wynn Las Vegas. “Pengalaman perlumbaan semua akses rasmi F1 adalah contoh sempurna pengalaman yang dipesan lebih dahulu yang kami ingin tawarkan kepada tetamu kami.”

Perlumbaan Grand Prix F1 Las Vegas akan diadakan pada pukul 10 malam Pengeluaran SDY Sabtu, 18 Nov. 2023. Ia akan menampilkan 50 pusingan mengelilingi litar 3.8 batu yang menganyam di seluruh Strip, dengan terusan membenarkan pemandu untuk menolak 212 batu sejam.

Apa Lagi Yang Akan Dibeli Mil Hujung Minggu Itu?
Pengalaman Semua Akses Juta Dolar Grand Prix Heineken Silver Las Vegas Formula 1 juga termasuk:

Penginapan empat malam di dupleks dua tingkat tiga bilik tidur di Encore, menempatkan enam tetamu di tiga bilik tidur dengan perkhidmatan butler 24 jam, sarapan harian dan kemudahan tersuai dalam bilik
Sambutan yang terperinci, termasuk Jeroboam dari Dom Perignon dan pilihan kaviar
Akses eksklusif ke majlis perasmian, termasuk menonton permaidani merah dan pesta sepak mula untuk acara hujung minggu
Makan malam untuk enam orang di Delilah di Wynn Las Vegas, dengan menu yang dipilih khas oleh Chef Eksekutif Joshua Smith dan champagne dari Dom Perignon
Akses keutamaan kepada acara minggu perlumbaan yang diadakan di Wynn Las Vegas
Tiket Wynn Elite ke “Awakening,” termasuk tempat duduk peribadi, pilihan makanan dan minuman premium serta pelayan khusus sepanjang persembahan
Rawatan spa dan salon untuk setiap orang
Satu pusingan golf di Kelab Golf Wynn untuk setiap orang
Pengangkutan mewah untuk setiap orang ke dan dari lapangan terbang, serta The Paddock
Duta yang berdedikasi untuk membantu dengan tempahan keutamaan di restoran Wynn dan tempat hiburan malam
Keahlian seumur hidup ke program Akses Peribadi eksklusif Wynn untuk setiap orang
Bagi setiap pakej yang dibeli, F1 dan Wynn Las Vegas telah berjanji untuk menderma $100K kepada “usaha dermawan tempatan,” menurut kenyataan itu.

“Wynn Las Vegas ialah rakan kongsi terbaik untuk menyampaikan pengalaman Data HK berkaliber yang kami tahu peminat Formula 1 global kami telah jangkakan,” tambah Emily Prazer, ketua pegawai komersial Grand Prix F1 Las Vegas. “Kami menggabungkan pusat akses paling eksklusif merentasi trek dengan penginapan dan kemudahan ultra-mewah Wynn untuk menawarkan pakej yang lebih baik daripada sebelumnya dan mencipta hujung minggu perlumbaan terhebat yang boleh dibayangkan.”