WORLD POKER TOUR® MELUASKAN PENGEDARAN DI RANGKAIAN SUKAN FUBO FUBOTV
Uncategorized

WORLD POKER TOUR® MELUASKAN PENGEDARAN DI RANGKAIAN SUKAN FUBO FUBOTV

Los Angeles, CA (27 Januari 2022) – The World Poker Tour ® mengumumkan perjanjian pengedaran baharu dengan Fubo Sports Network, rangkaian TV langsung dan percuma kepada pengguna daripada platform Togel SGP penstriman TV langsung yang mengutamakan sukan fuboTV, menjadikan kejohanan WPT ® liputan boleh dilihat dari hampir mana-mana peranti di AS dan Kanada.

Fubo Sports Network akan menampilkan kejohanan WPT baru-baru ini dari Las Vegas, Paris, Barcelona dan banyak lagi, merangkumi lebih 10 musim, serta acara yang diarkibkan dari Pengeluaran SGP perhentian utama dalam lawatan itu. Pengaturcaraan Jelajah Poker Dunia menyertai barisan sukan langsung Fubo Sports Network yang mantap daripada Lights Out Xtreme Fighting, Kelayakan Piala Dunia Qatar Amerika Selatan 2022 (CONMEBOL), Liga Endesa dan banyak lagi, serta pengaturcaraan asal yang memenangi anugerah termasuk No Chill dengan Gilbert Arenas dan Getcha Popcorn Sedia dengan TO dan Hatch .

“Sejarah yang kaya dalam Jelajah Poker Dunia adalah sesuatu yang kami terus berusaha untuk berkongsi dengan semua peminat poker,” kata Result SGP Johnny McMahon, Naib Presiden WPT Studios. “Dengan Fubo Sports Network, penonton boleh menangkap aksi WPT klasik di fuboTV atau pada banyak rakan kongsi pengedaran Fubo Sports Networks, termasuk Saluran Roku, Samsung TV Plus, Saluran Vizio dan banyak lagi.”

Rangkaian Sukan Fubo ialah rangkaian TV linear fuboTV khusus untuk memaparkan cerita sukan di dalam dan di luar padang. Peminat boleh menstrim Fubo Sports Network secara percuma di Saluran LG, Samsung TV Plus, The Roku Channel, Vizio Channels, Sports on Tubi, Plex, Hisense Smart TVs dan XUMO atau sebagai sebahagian daripada pakej langganan fuboTV bagi 100+ sukan, berita dan hiburan saluran.

“ Kami sangat teruja untuk mempersembahkan perlawanan Jelajah Poker Dunia terpilih kepada penonton Rangkaian Data SGP Sukan Fubo,” kata Pamela Duckworth, ketua Rangkaian Sukan Fubo dan pengaturcaraan asal. “Rakan kongsi seperti Jelajah Poker Dunia membantu menjadikan Fubo Sports Network destinasi utama untuk pelbagai kandungan sukan dan permainan yang membawa suara atlet kepada peminat di dalam dan di luar padang. “

Perkongsian baharu ini hadir di tengah-tengah pelancaran WPT Musim XX, yang meraikan ulang tahun ke-20 Jelajah Poker Dunia.

“Kami tidak sabar-sabar untuk membuka peti besi sejarah kejohanan WPT untuk dikongsi dengan dunia poker,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif WPT. “Kami tidak berhenti di situ. Kami akan menambah dengan tambahan tetap liputan kejohanan WPT baharu dari Musim XX dan seterusnya.”

Untuk maklumat lanjut mengenai Jelajah Poker Dunia, lawati WPT.com.